Vi ger service

Vi är glada att kunna hjälpa er att optimera er infrastruktur för IT-nätverk. Vår hantering av tillgångar innefattar testning, konfigurering, styrning och förvaring av era nätverkstillgångar. Få insikt, spara tid, spara utrymme och spara pengar.
Vi hanterar:

Vi har tagit fram avancerad mjukvara för att hålla koll på er hårdvara; er beställningshistorik och er hårdvara förvaras i vårt lager. Behåll insikt i era utlokaliserade tillgångar, rekvirera dem närsomhelst till där ni behöver dem, begär hjälp från supporten, begär konfigureringsuppdateringar av era reservdelar med mera.

Vi förvarar:

Saknar ni utrymme för att förvara era reservdelar? Vi erbjuder en personanpassad logistiktjänst för att effektivt hantera och konfigurera stora volymer nätverkshårdvara.

Vi ger råd:

Råd och kunskap medföljer som standard allt vi gör. Från att diskutera era projekt eller infrastrukturbehov till att föreslå alternativ och olika synpunkter. Så om ni inte är säkra på vilken hårdvara ni behöver, eller bara vill prata om kommande projekt, så kan ni ringa oss utan att tveka.

Vi testar:

Genom att använda vårt testlabb kan ni på distans testa er konfigurering i förhållanden skräddarsydda efter era behov. Vi kan skapa en testmiljö i vårt testlabb, så att ni kan testa konfigureringar med hårdvara ni inte har, men kanske planerar att köpa. Tillsammans kan vi utvärdera resultaten och avgöra vilken hårdvara som bäst svarar mot era behov.

we-advise we-manage we-store we-test
Vill du veta mer om våra tjänster eller begära en offert?

Vakans